Forside / Aktuelt / Lars Becker-Larsen

Lars Becker-Larsen

“Ingenting og alting.”
Det vil blive et projekt, som jeg forventer vil flytte grænsen for forståelsen af nogle områder af moderne fysik, som det hidtil ikke rigtig er lykkedes at formidle i den sammenhængende form de fortjener. Det er fascinerende at forstå at ‘dinosaurfabrikken’ på CERN og eftersøgningen ude i rummet af den ’mørke energi’ begge er nøje forbundet gennem ideen om det forunderlige tomme rum.
Vakuum er noget helt centralt indenfor moderne fysik og det burde formidles langt bredere, hvordan det forbinder videnskabens største ambition om at forene alting og samtidig forstå vores univers fra først til sidst.

Lars Becker-Larsen
November 2015Lars Becker-Larsen hædret i Lissabon

Filminstruktøren Lars Becker-Larsen har igen modtaget en flot anerkendelse for sin seneste film ’Den forunderlige kvanteverden’. Denne gang i Lissabon på den britiske European Science TV & New Media filmfestival, hvor filmen i skarp konkurrence med to videnskabsdokumentarfilm fra BBC blev hædret med en ’Year of Physics Award’ som markering af FN’s 2015 fysik-år. Lars Becker-Larsens film blev fornylig også præmieret i Sankt Petersborg med hele to priser for Best Director og desuden med en Students Award. Den skildrer hvordan den paradoksale kvantefysik skal udnyttes til at skabe fremtidens revolutionerende kvantecomputere.


FILMFORSYNINGEN | CVR: 10920531 | Lammestrupvej 19, 4140 Borup - DK | Tlf.: +45 57521505